Köpvillkor

Beställning
Beställning görs enklast genom att fylla i kontaktformuläret som ni hittar i menyn. Det går även att göra din beställning via vår Facebookgrupp som ni hittar här.

Leveranstid 
Vi levererar så snart vi hinner, 3-5 arbetsdagar. Meddela gärna om det är bråttom som t.ex vid gåva så gör vi så gott vi kan för att hinna leverera i tid. Vid en beställning där varan inte finns i lager kan det ta upp till 10-15 arbetsdagar.

Frakt
Alla våra försändelser skickas med Postens portopåsar. Frakten varierar beroende på storlek på beställningen. Innan jag skickar din vara så skickas en bild på din vara och där godkänner du din vara. Detta sker mailledes.

Priser
Priserna är de som står på varje sida och för varan. 

Minsta ordervärde
Minsta ordervärde är 100Kr.

Betalning
Betalning kan idag endast göras via banköverföring. Dessa uppgifter får vid min mail bekräftelse.
Beställer man något så betalar man i förskott för varan plus eventuell frakt. Jag börjar inte sy förrän pengarna är inne. Att lägga en beställning och sedan ändra sig är inte ok. Tänk först, beställ sedan. Beställ bara, om du kan betala den.
Önskemål om t.ex klänning kan göras men kan inte lämna garanti på att just den färgen finns. Vid specifik färg på tyget tillkommer en extra kostnad för tyget om det måste köpas in.

Faktura
I nuläget kan vi inte erbjuda fakturering, Kommer i framtiden.

Orderbekräftelse 
Alla beställningar som genomförs är bindande. Vid beställning via hemsidan skickas orderbekräftelse till angiven mailadress.

Transport 
Transport sker via Posten.

Fraktskada
Fraktskada reklameras till Posten, då jag inte kan stå för hur dom hanterar sitt gods.

Byten & Returer 
Vi erbjuder öppet köp av alla varor inom 14 dagar. Returfrakt och emballage ombesörjer kunden själv utan ersättning.

Reklamation
Vi lämnar 1 månads garanti på alla våra smycken från köptillfälle. Garantin gäller färg, kvalitet och förslitning vid normalt bruk och att anvisningar följts. Garanti gäller ej för ovarsamt användande, att smycket fastnat eller tappats och gått sönder. 

Kontakta oss

Vi svarar gärna på dina frågor om du har några funderingar.

Se även konsumentverket distansavtalslagen & E-handel.